Два военни хеликоптера се разбиха в Малайзия по време на тренировъчни

...
Два военни хеликоптера се разбиха в Малайзия по време на тренировъчни
Коментари Харесай

Два хеликоптера се сблъскаха във въздуха, няма оцелели

Два военни хеликоптера се разрушиха в Малайзия по време на подготвителни полети в базата Лумут. Никой от членовете на екипажа не съумя да оцелее. 

Тържествата за отбелязване на 90-ата годишнина от основаването на Кралския малайзийски флот би трябвало да се проведат в края на тази седмица и подготовките са в ход от известно време. Поредната подготовка приключи с покруса, а броят на жертвите е 10 души, съобщи местната медия Malay Mail.

„ Всички жертви бяха оповестени за мъртви на място и останките бяха изпратени във военната болница на Кралския малайзийски флот за идентификация “, се споделя в изказването.

В конфликта са взели участие морски хеликоптер AgustaWestland AW139 и неговият лек аналог Eurocopter Fennec. В резултат на това ще бъде образуван проверяващ орган, който би трябвало да откри аргументите за нещастието.

Отделно беше маркирано, че AW139 е паднал на стълбите на стадиона в базата Лумут, а вторият хеликоптер е паднал в басейна на спортния комплекс.

В интернет към този момент започнаха да се появяват видеа, на които се вижда по какъв начин хеликоптери прелитат ниско над стадиона, след което един от тях допира перката на втория и се получава злополуката. В същото време Кралският флот прикани обществеността да се въздържа от разпространяване на видеозаписите, с цел да не накърни възприятията на околните на жертвите. Това също би трябвало да спомогне за поддържането на целостта на процеса на следствие.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР